Interior del centre Cos Salut de Vilassar de Mar

Els nostres tractaments


Fisioteràpia


Massatge

El massatge és un conjunt de tècniques encadenades amb la finalitat de millorar la funcionalitat muscular per tractar o prevenir la manca de mobilitat en un múscul, per tal de tornar-lo a les condicions estructurals i funcionals normals, alleugerint el malestar i millorant la qualitat de vida.

Massatge terapèutic, massatge transvers profund (Cyriax), massatge descarrega o descontracturant, massatge reflexa, massatge relaxant... personalitzem el massatge segons les necessitats de cadascú.

Punció seca

La punció seca és una tècnica semi-invasiva que utilitza agulles d’acupuntura per tractar els dolors musculars causats pels denominats punts gallet del síndrome de dolor miofascial.

La punció seca està indicada en: cefalees, cervicàlgies, dorsàlgia, lunbàlgia i dolor neuro-musculars produïts, entre d’altres, per lesions esportives.

Tècniques osteopàtiques

L'osteopatia considera el cos com una unitat i mitjançant un diagnòstic global, busca les causes que provoquen la simptomatologia del pacient i així aplicar unes determinades tècniques per poder aconseguir que el cos recuperi el seu equilibri orgànic, respectant i facilitant la seva autoregulació.

Acupuntura

L’acupuntura és una tècnica que forma part de la medicina tradicional Xinesa, que pretén reequilibrar el nostre cos a través dels diferents canals energètics que hi circulen. Basada en l’estimulació de punts anatòmics del cos amb mètodes diversos, com ara la introducció d’agulles fines o de pressió amb l’objectiu de restaurar la salut i el benestar del pacient.

Inducció miofascial

La Inducció Miofascial és una tècnica manual dirigida a aconseguir el restabliment funcional del Sistema Fascial. Indicada per tractar: disfuncions del Sistema Nerviós i múscul-esquelètic disfuncions del Sistema Circulatori, disfuncions de l’Articulació Temporo-Mandibular, Lesions esportives, Trastorns respiratoris…

Fisioteràpia esportiva

La fisioteràpia esportiva va dirigida a totes aquelles persones que realitzen una pràctica esportiva de forma regular. Engloba: la recuperació i la prevenció de lesions provocades per l’activitat física, la readaptació a l’esforç i als entrenaments, a més de la millora del rendiment esportiu.

Pressoteràpia esportiva

La pressoteràpia esportiva és un tractament molt útil quan ens trobem davant d'una recuperació o d'una persona que vol aconseguir una major eficiència de la seva activitat física. Per dur-la a terme, utilitzem la tecnologia PRO 2.0 de Normatec.

Saber Més

Drenatge limfàtic manual

És una tècnica de massoteràpia que es realitza manualment a través d’uns moviments molt suaus, lents i repetitius que afavoreixen la circulació de la limfa, millorant inflamacions, retencions de líquid, millorant la circulació de retorn i depurant l’organisme.

Teràpia INDIBA

La teràpia INDIBA, és una teràpia de ràdio freqüència basada en la tecnologia d’última generació. El sistema Proionic Activ busca accelerar els mecanismes naturals de reparació dels teixits, reduint el dolor i la inflamació, accelerant la cicatrització i la regeneració cel·lular. A Cos Salut utilitzem aquesta tècnica combinada amb teràpia manual per accelerar el procés global de rehabilitació.

Estiraments STRETCHING

Els estiraments són una part molt important de l’exercici físic, ja que ens ajuden a prevenir lesions, cruiximents, milloren la nostra flexibilitat, elasticitat muscular, la mobilitat articular i la seva funcionalitat. T’aconsellem quin és el treball més adequat i quin és el millor moment per realitzar-lo per tal de mantenir, rehabilitar, millorar esportivament i recuperar-te al 100%.

Embenats funcionals i kinesiotape

Els embenats funcionals són un tipus de immobilització parcial que permeten una certa mobilitat funcional.

L’embenat neuromuscular o kinesiotape tracta lesions, dolors musculars, articulars, neurològics i lligamentosos.

Indicats de manera terapèutica per afavorir la recuperació de la lesió ja sigui muscular, lligamentosa o tendinosa..

Gimnàstica abdomino-hipopressiva

La gimnàstica abdomino-hipopressiva és un sistema d’entrenament. La principal finalitat d’aquesta és la reeducació postural i tònica, aconseguir una postura correcta exercint la menor pressió al cos per trobar el major benestar. Treballem amb la gestió de pressions del conjunt abdomino-lumbo-pelvià. CALP. Mètode 5P LOGSURF. Concepte CORE, millorant la musculatura abdomino-perineal, la postura, el rendiment esportiu i sexual, prevenint i reduint tot tipus d’hèrnies i de incontinències.

Teràpia manual

Les tècniques de teràpia manual són tècniques específiques per al tractament del dolor i altres símptomes de disfunció neuro-múscul-esquelètica de la columna vertebral i de les extremitats, que es caracteritzen per ser aplicades manualment i/o de forma instrumental. Treballem moltes tècniques de teràpia manual, que ens permeten avaluar el teixit, provocant mobilització d’aquest, de manera avalutiva i terapèutica permetent reduir els símptomes que refereix el pacient i alterant temporalment la fisiologia i mecànica del sistema neuro-múscul-esqueletic.


Fisioestètica i Estètica


INDIBA facial

La teràpia INDIBA , és una teràpia de ràdio freqüència basada en tecnologia d’última generació. En quant a la tècnica INDIBA facial, ens aconsegueix un rostre rejovenit i un cutis revitalitzat, redueix les arrugues i línies d’expressió i augmenta la regeneració cel·lular. El seu sistema proionic, estimula les cèl·lules ajudant a fabricar més col·lagen i elastina responsables de la fermesa de la pell, regulant la hiperpigmentació, combaten la flacidesa i la pèrdua de elasticitat.

INDIBA corporal

La teràpia INDIBA , és una teràpia de ràdio freqüència basada en tecnologia d’última generació que ens ajuda a drenar el teixit, a reduir la cel·lulitis, estries i a combatre la flacidesa. Tractaments corporals per zones: braços, abdomen i panxa, cames i glutis.

Higiene facial

La higiene facial és un tractament d’estètica molt eficaç que consisteix en eliminar les toxines de la pell del rostre per deixar-la amb un aspecte jove, neta i ben hidratada.

Depilació

La depilació és una tècnica que consisteix a eliminar el pèl moixí d’alguna zona del cos. Depilació amb cera o amb llum pulsada intensa, IPL.

Manicura i pedicura

La manicura i pedicura són un tractament d’estètica que consisteix en la cura de les mans i peus, mantenint sempre una neteja, exfoliació, llimat i esmaltat d’ungles. Esmalt tradicional, permanent. Acríliques, gel, NAIL art.

Extensió de pestanyes

L’extensió de pestanyes és un tractament d’estètica que ressalta l’expressió de la mirada i augmenta l’aparença visual dels teus ulls.


Teràpies alternatives


Reiki

El Reiki desbloqueja i posa en equilibri el cos físic, mental, emocional i espiritual per tal de recuperar el benestar a través de sanar les emocions atrapades i les ferides més profundes de l’ànima.

Teràpies corporals holístiques, Ayurveda, Teràpies energètiques i Feminitat conscienta

Tècniques ancestrals que retornen l’equilibri de les nostres energies per tal d’obtenir l’equilibri entre la ment, l’esperit i el cos. Ayurveda concep a l’ésser humà com un tot format per cos, ment i esperit.

Comença amb Cos Salut, avui.


Com Arribar?