Centre de fisioteraàpia Cos Salut a Vilassar de Mar

Nosaltres


Cos Salut és un centre de fisioteràpia de Vilassar de Mar que treballa en l'àmbit de la recuperació i la rehabilitació, el benestar i la bellesa. Oferim tractaments especialitzats mitjançant diferents disciplines sempre amb l'objectiu d'oferir als nostres pacients una atenció personalitzada.


Qui som?

En Josep Duran Vives, format a la Fundació Universitària del Bages i l’Eva Quirant Barbarà, formada a l’Escola Universitària Gimbernat, combinen tècniques manuals tradicionals amb tècniques innovadores per aconseguir l’objectiu de la rehabilitació integral del pacient.

Ambdós, amb més de 15 anys d’experiència, els acredita per poder oferir un assessorament personalitzat per aconseguir els objectius específics de cada pacient.

Els fisioterapeutes Josep Duran i Eva Quirant
Llibres de fisioterapia

Postgraus, Màsters i Especialitzacions

Ells, més que ningú, saben la importància de l’aprenentatge i la formació continuada. Per aquest motiu, han seguit estudiant per oferir el millor dels seus serveis.

· Postgrau en Fisioteràpia de l’Esport.
· Postgrau en SOHIER.
· Màster Universitari en Alt Rendiment Esportiu.
· Postgrau en Fisioteràpia Neurològica.
· Postgrau en Teràpies Miofascials.
· Màster en Fisioteràpia Comunitària.
· Curs especialitzat en Acupuntura.
· Curs especialitzat en Drenatge limfàtic.
· Curs especialitzat en Síndrome de dolor miofascial. Punció Seca.
· Formació en Osteopatia.
· Màster en medicina regenerativa i antienvelliment

La nostra feina, la nostra passió

Els nostres tractaments

Fisioteràpia

Massatge, punció seca, acupuntura o Fisioteràpia Esportiva. A Cos Salut realitzem tota mena de tractaments relacionats amb l'entorn de la fisioteràpia

Teràpia INDIBA

La teràpia INDIBA, és una teràpia de ràdio freqüència basada en la tecnologia d'última generació. A Cos Salut l'utilitzem per accelerar processos de recuperació.

Estètica

Realitzem tractaments de fisioestètica (Indiba facial i corporal), pressoteràpia i estètica (higiene facial, depilació, manicura, pedicura i extensió de pestanyes).

Teràpies alternatives

A Cos Salut també podreu realitzar teràpies de Reiki i Teràpies corporals holístiques, Ayurveda, Teràpies energètiques i de Feminitat conscient.

Comença amb Cos Salut, avui.


Com Arribar?